Kotikeittiön rohdoista apua monenlaisiin terveyshaasteisiin

kiitollisuus kirja kotikeittiön rohdot

Oloni on tosi helpottunut ja kiitollinen. Uusin kirjani Kotikeittiön rohdot ilmestyi maailman myllerryksen keskelle 10.4. Kaikella on aina tarkoituksensa ja kenties levottomuudet lisäävät myös halua hoitaa itseään ja läheisiään mahdollisimman luonnollisella tavalla.

Epävarmuus siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, saa monen miettimään, että nyt jos koskaan on hyvä pitää huolta omasta ja läheisten terveydestä. Entistä useampi haluaa löytää apua luonnollisista keinoista. Harva kuitenkin oivaltaa, että omassa kotikeittiössä on raaka-aineita, joita voidaan käyttää pieniin ja isompiin vaivoihin ja terveyshaasteisiin.

Keittiön antimista apua terveyshaasteisiin

Olen kiitollinen, jos voin kirjani opeilla ohjata sinut luonnollisen itsehoidon pariin. On niin paljon ihania ja luonnollisia keinoja helpottaa vatsanväänteitä, närästystä, unihaasteita ja ahdistustakin. Tiesitkö esimerkiksi, että kun fenkolinsiemeniä löytyy keittiön maustehyllystä, voit jättää renniet apteekkiin? Tai voit saada päänsäryn tai jopa migreenin talttumaan kaalimehulla? 

Kun tutustut kirjaani, elämäsi muuttuu ja silmäsi aukeavat havaitsemaan ruokakaappiesi ja maustehyllyjesi rohdot terveytesi ja hyvinvointisi tueksi.

Kirja on aina ihana lahja. Tämä kirja kuluu käytössä ja siitä on iloa loppuelämäksi niin tuoreelle hääparille, ylioppilaille, ammattiin valmistuville tai vaikka äideille. 

Löydät kirjan vaikka TÄÄLTÄ