Herätän henkiin

uinuvaa ja unohtunutta luonnon parantavaa voimaa, jota esiäitimme ja -isämme ovat osanneet hyödyntää jo tuhansia vuosia.

Herätän henkiin

uinuvaa ja unohtunutta luonnon parantavaa voimaa, jota esiäitimme ja -isämme ovat osanneet hyödyntää jo tuhansia vuosia.

Raija Kivimetsä - Hortoilun ammattilainen

Minun kansanparantaja-isoisäni ja isäni kylä on Haapasalmen kylä Rääkkylässä. Juuriltani olen lähtenyt maailmalle, Helsinkiin, Espooseen, Lontooseen, Kreetalle ja Kyprokselle.

Olen työskennellyt maailmalla niin julkaisumaailmassa kuin matkailualalla.

Haapasalmella, Rääkkylässä on myös tukikohtani, oma torppani Kivimetsä. Siellä kirjoitan, koulutan ja vedän kasveihin, luontoon ja stressinhallintaan liittyviä koulutuksia ja kursseja. Siellä lataudun ja voimaannun.

Mottoni on: Kehon ja mielen hyvä, mistä hyötyy ympäristökin.

Olen opiskellut Helsingin yliopistossa filosofian maisteriksi, asunut 5 vuotta Lontoossa ja rakastanut paikkaa.

Osa sydäntäni on siellä edelleen ja nykyään asunkin osa-aikaisesti Lontoossa.

Kreetalaiset sanovat,

että ihminen on kotoisin sieltä, missä on isoisän kylä.

Samanlaista kotoisuutta ja juurevuutta tunnen Kreetan vuoristokylissä. Noihin maisemiin ja tunnelmiin olen vienyt patikoinnista, aivojen hyvinvoinnista ja kasveista ja yrteistä innostuneita matkalaisia jo 23 vuotta. Tunnen liki sata paikallista kasvia, opastan kreetalaisen ruokavalion saloihin ja autan ihmisiä löytämään mielenrauhaa ja hyvinvointia, tuntemaan itsensä ja paikkansa tässä maailmassa.

Sydämeni palosta ja isoisäni perinnöstä on kummunnut myös merkityksellinen työ villiyrttien sanansaattajana.
Jaan tietoa villiyrttien käyttämisestä ruokana ja rohtona. On suuri onni jakaa villivihannesten eli hortan ilosanomaa.

Aivoista tuli merkityksellinen työ suuren havahduksen kautta. Isäni joutui auto-onnettomuuteen ja sai kallovamman. Lasteni isä kuoli aivosyöpään, lähipiirissä oli masennusta ja suvussa oli Parkinsonin tautia. Syntyi Parasta aivoillesi -kirja ja Autuutta aivoille -konsepti. 

Raija Kivimetsä - Hortoilun ammattilainen

Kuljen rääkkyläläisen kansanparantajaukkini jälanjäljissä,

 ja teen palkitsevaa ja merkityksellistä työtä luonnon ja ihmisten hyväksi.

Jokainen hortaan hullaantunut vie villivihannesten viestiä eteenpäin läheisilleen ja ystävilleen.

Miten voin auttaa juuri sinua?

 

Verkkokurssien ja työpajojen tekeminen on  innostuksen kohteeni ja teen laadukkaita verkkokursseja ja työpajoja myös tilauksesta.

Asiakaskuntaani kuuluu mm. Biomed Oy, jolle olen tehnyt  Helli maksaasi -verkkokurssin, Luonnon parantavat vaikutukset -verkkokurssin ja uusimpana  Eroon nivelvaivoista -verkkokurssin.

Haluatko sinä itsellesi tai yrityksellesi räätälöidyn verkkokurssin, jonka avulla voit lisätä tuotteesi tai palvelusi myyntiä?

 

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi ja toiveistasi!

SYÖTÄVÄT KUKAT

Opit mitä, miksi, miten ja milloin kukkia voidaan kerätä ravinnoksi ja rohdoiksi. Kuulet mitä ruokia ja juomia kukista voi valmistaa. Opit lisäksi syötävien kukkien rohtokäyttöä ja niiden hyvinvointivaikutuksia.

LUE LISÄÄ

VILLIINNY VILLIVIHANNEKSIIN

Tunnista, kerää, nauti, kokkaa ja säilö luonnon ekologista, kestävää ja herkullista lähiruokaa, jonka hiilijalanjälki on uskomattoman pieni. Säästät rahaa ja saat lisää luonnollista ja kestävää elinvoimaa!

LUE LISÄÄ

AIVOT KUNTOON

Aivot kuntoon -verkkokurssilta saat parhaat työkalut, joilla jaksat paremmin, muistat paremmin, keskityt paremmin ja olet tasapainoisempi ja tyytyväisempi haastavien aikojen ja kuormittavan arjen keskelläkin.

LUE LISÄÄ