Villiyrttien juuret haltuun -työpaja videotallenne

Videotallenteen kesto: 1h 14 min

Moni osaa jo hyödyntää villiyrttien versoja ja kukkia mutta juurten hyödyntäminen on vielä vierasta.

Juurten hyödyntäminen ruokana ja rohtoina on kuitenkin myös osa hortoilun iloa. Juurien kaivuussa on jotain alkukantaista ja samanlaista ihmettelyn iloa kuin sienestämisessä. Kevään ja kesän vihreät villiyrtit näyttäytyvät nyt ruokalautasella, uutteissa ja teesekoituksissa ihan uudenlaisessa asussa. Makumaailmakin on täysin erilainen.

Villiyrttien juuret haltuun -työpaja avaa sinulle aivan uuden tavan hyödyntää takapihan superfoodeja. Säästät aikaa ja rahaa kun voit laajentaa osaamista myös villiyrttien juurten käyttämiseen ruokana ja rohtoina.

Opit:

  • yleistietoa juurten keräämisestä, käsittelystä, tunnistamisesta sekä säilönnästä

  •  4 upeaa täsmäkasvin juurta. Näitä kasveja ovat voikukka, juolavehnä, takiainen ja nokkonen

  • kyseisten kasvien juurten monipuolista käyttöä ruokana ja rohtoina, niin että osaat hyödyntää niiden juuria arjessasi loppuelämäsi

  •  vinkkejä ja varoituksia juurten käyttöön liittyen

Kouluttaja:  yrttiterapeutti, tietokirjailija, villiyrttikouluttaja, FM Raija Kivimetsä

Työpajan videotallenne on käytössäsi 100 päivää ostosta.

Kirjallisen materiaalin voit ladata itsellesi loppuiäksi

 

€39,00 EUR

Työpajan toimitusehdot:

Ostopäätös on sitova. Kun materiaalien julkaisu on alkanut, kauppaa ei voi enää  perua. Osallistumisoikeutta työpajaan sekä tallenteen katsomista ei voi siirtää toiselle henkilölle.

Saimatext Oy:n verkkokoulutusten ja työpajojen sisältöihin, videoihin ja muuhun kirjalliseen ja sähköiseen materiaaliin liittyvät immateriaalioikeudet kuuluvat tekijänoikeuslain nojalla Saimatext Oy:lle. Materiaalien kopiointi ja kaupallinen käyttö ilman lupaa on kielletty.

Työpajan videon sisältö on käytössäsi 100 päivää ostopäivästä lähtien.

Haluatko samalla ostaa myös Parhaat kasvit stressinhallintaan -työpajan

Inspiroivassa työpajassa opit mitä kasveja voit käyttää jaksamista, nukkumista ja muistia nakertavan stressin hallintaan.

Opit 4 täsmäkasvia, joiden avulla tasapainotat oloasi, pystyt palautumaan ja nukkumaan paremmin, muistat paremmin ja olet energisempi.

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään