Aivoautuuttaja®-koulutus 2024

Voit yhdistää ihanan koulutuksen ja voimaannuttavan matkan Kreetalle 22.9.–29.9.2024.

Koulutus koostuu etäluennoista, verkkokoulutusmateriaaleista sekä voimauttavasta koulutusmatkasta Kreetalle Spilin vuoristokylään. 

Matkan aikana opiskellaan teemoja teoriassa ja käytännössä, nautitaan upeasta luonnosta, herkullisesta ruuasta ja voimauttavista harjoitteista sekä luontoliikunnasta.  

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

€350,00 EUR

Lämmin kiitos, että haluat osallistua Aivoautuuttaja-koulutukseen. Saat pian meilitse koulutuksen kurssiselosteen ja lisätietoa Kreetalle suuntautuvan kurssimatkan käytännöistä ja majoituksesta.

 

PERUUTUSEHDOT:

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa koulutukseen osallistuminen maksutta 14 vrk varauksen tekemisen jälkeen. Tämän jälkeen sovelletaan alla olevia varaus- ja peruutusehtoja sekä korvauskäytäntöjä. Peruutuksesta on aina ilmoitettava kirjallisesti Saimatext Oy:lle sähköpostitse osoitteeseen [email protected] 

 

Mikäli peruutat koulutuksen viimeistään 28 vuorokautta ennen koulutuksen alkua, veloitamme varaus- ja toimistokuluja 50 euroa. Mikäli perut koulutuksen 28­-15 päivää ennen koulutuksen alkamista, veloitamme puolet koulutuksen hinnasta. Jos perut 14 päivää–0 tuntia ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko maksun.

Lääkärintodistuksella veloitamme varaus- ja toimistokuluja 140 euroa, sillä emme ehdi saada uutta osallistujaa lyhyellä varoitusajalla.

Lääkärintodistus on esitettävä perumisen yhteydessä tai viimeistään 2 viikkoa perumisen jälkeen. Peruutuksesta on ilmoitettava Saimatext Oy:lle viipymättä.

Näitä peruutus- ja maksuehtoja noudatetaan, ellei tarjouksessa / varausvahvistuksessa ole muuta ilmoitettu. Hyväksymällä nämä varaus- ja peruutusehdot asiakas sitoutuu niihin. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti keskinäisin neuvotteluin.

SAIMATEXT OY:N OIKEUS PERUUTTAA VARAUS

Mikäli kyseessä on ylivoimainen

este (force majeure) tai vähäisestä osallistujamäärästä johtuvat syyt, on Saimatext Oy:llä oikeus peruuttaa varaus. Tällöin Saimatext Oy:n on viipymättä ilmoitettava asiakkaalle peruutuksesta ja asiakkaalla on oikeus saada kaikki maksamansa maksut kokonaisuudessaan takaisin.

Saimatext Oy ei kuitenkaan korvaa esimerkiksi koulutuspaikalle jo varatuista matkalipuista tai muista kuluista aiheutuneita korvauksia.