Varausmaksu 13.4.-20.4.2024 Spilin hortamatkalle

Maksamalla varausmaksun varmistat paikkasi Kreetan ihanalla horta- ja patikkamatkalla Spilin vuoristokylässä 13.4.-20.2024.

Matkan hinta on 1290 € 
Hintaan sisältyvät majoitukset 2 hengen huoneessa runsaine aamiaisineen, 6 isoa kreetalaisateriaa paikallisviineineen, lentokenttäkuljetukset, kuljetukset retkille ja patikoimaan, Raijan kasviopastukset, tietoa kasvien hyvinvointikäytöstä sekä matkanjohtajan ja matkaoppaiden palvelut.

Yhden hengen huoneen lisämaksu on 210€
Asiakkailla on lisäksi mahdollisuus majoittua viehättävään kylätaloon keittiöineen ja mukavuuksineen 35 euroa/hlö/vrk lisähinnalla.

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Polar Star Travel

Hinta ei sisällä lentoja. 
Suorat lennot saa Norwegianilta tai Finnairilta.  Autamme lentojen varaamisessa.

Matkan loppumaksu erääntyy 1.3.2024 ja siitä saa laskun sähköpostiin.

 

€250,00 EUR

PERUUTUSEHDOT:

Peruutuksesta on aina ilmoitettava kirjallisesti Saimatext Oy:lle sähköpostitse.

Mikäli peruutat matkan viimeistään 28 vuorokautta ennen matkan alkua, veloitamme varaus- ja toimistokuluja 50 euroa. Mikäli perut matkan 28-15 päivää ennen matkan alkamista, veloitamme puolet matkan hinnasta. Jos perut 14 päivää – 0 tuntia ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko maksun.

Näitä peruutus- ja maksuehtoja noudatetaan, ellei tarjouksessa / varausvahvistuksessa ole muuta ilmoitettu. Hyväksymällä nämä varaus- ja peruutusehdot asiakas sitoutuu niihin. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti keskinäisin neuvotteluin.