Varausmaksu 16.4.-23.4.2025 Spilin hortamatkalle

Maksamalla varausmaksun varmistat paikkasi Kreetan ihanalla horta- ja patikkamatkalla Spilin vuoristokylässä 16.4.-23.4.2025.

Matkan hinta on 1290 € 
Hintaan sisältyvät majoitukset 2 hengen huoneessa runsaine aamiaisineen, 6 isoa kreetalaisateriaa paikallisviineineen, lentokenttäkuljetukset, kuljetukset retkille ja patikoimaan, Raijan kasviopastukset, tietoa kasvien hyvinvointikäytöstä sekä matkanjohtajan ja matkaoppaiden palvelut.

Yhden hengen huoneen lisämaksu on 210€
Asiakkailla on lisäksi mahdollisuus majoittua viehättävään kylätaloon keittiöineen ja mukavuuksineen 35 euroa/hlö/vrk lisähinnalla.

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Polar Star Travel

Hinta ei sisällä lentoja. 
Suorat lennot saa Norwegianilta tai Finnairilta.  Autamme lentojen varaamisessa.

Matkan loppumaksu erääntyy 1.3.2025 ja siitä saa laskun sähköpostiin.

 

What People Are Saying:

Matka ylitti odotukseni. Monipuoliset patikoinnit, ihanat ruokapaikat herkullisine ruokineen, mahtava porukka sekä Raijan aitous ja mieletön ammattitaito tekivät minuun vaikutuksen. Kiitos ihanasta matkasta, tulen varmasti uudelleen!

Päivi

Kiitos Raija erinomaisesta palvelusta, ihanista kasviopeista ja luontokokemuksista sekä maukkaista ruuista hyvissä ruokapaikoissa. Nähdään taas!

Maija

Monipuolinen ja innostava viikko, jonka aikana sai paljon oivallluksia myös kotiin vietäväksi. Mukava porukka, vaihtelevat patikkapolut – ja myös ruokailut aivan mahtavat. Raija on ihana ja huolehtiva matkanjohtaja. Tavataan taas!

Helena

Matka oli erittäin onnistunut, ohjelmaa ja vapaa-aikaa oli sopivassa suhteessa. Kiitos Raija ihanista kasviopeista ja upeista patikointireiteistä.

Liisa

€250,00 EUR

PERUUTUSEHDOT:

Peruutuksesta on aina ilmoitettava kirjallisesti Saimatext Oy:lle sähköpostitse.

Mikäli peruutat matkan viimeistään 28 vuorokautta ennen matkan alkua, veloitamme varaus- ja toimistokuluja 50 euroa. Mikäli perut matkan 28-15 päivää ennen matkan alkamista, veloitamme puolet matkan hinnasta. Jos perut 14 päivää – 0 tuntia ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko maksun.

Näitä peruutus- ja maksuehtoja noudatetaan, ellei tarjouksessa / varausvahvistuksessa ole muuta ilmoitettu. Hyväksymällä nämä varaus- ja peruutusehdot asiakas sitoutuu niihin. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti keskinäisin neuvotteluin.