Aivot kuntoon-verkkokurssi

Hyvästele aivohaasteet tämän ihanan verkkovalmennuksen avulla!

Aivot kuntoon -verkkokurssilta saat parhaat työkalut, joilla jaksat paremmin, muistat paremmin, keskityt paremmin ja olet tasapainoisempi ja tyytyväisempi haastavien aikojen ja kuormittavan arjen keskelläkin.

Saat jaksamista ja aivoterveyttä lisääviä keinoja ja konkreettisia työkaluja arkeen – väsyneiden ja kuormittuneiden aivojen pelastusrenkaan.

Kurssi koostuu videoista, ladattavista materiaaleista, teksteistä, harjoituksista, ruokaohjeista ja aivoystävällisemmän arjen vinkeistä. Mukana on myös vinkkejä villiyrttien ja hoitavien kasvien käyttämiseen.

Aivot kuntoon –verkkokurssin on käynyt läpi jo yli 3000 henkilöä. 

Luotamme 100% varmuudella siihen, että saat hyvää tietoa ja työkaluja omaan elämääsi, joiden avulla jaksat ja voit paremmin. 

Muistathan kuitenkin, että mikään ei muutu ellet ota edes pieniä askeleita muutoksen polulle.

 

 

€99,00 EUR

Verkkokurssien toimitusehdot:

Ostopäätös on sitova. Kun materiaalien julkaisu on alkanut, kauppaa ei voi enää  perua. Osallistumisoikeutta verkkokoulutuksiin sekä tallenteiden katsomista ei voi siirtää toiselle henkilölle.

Saimatext Oy:n verkkokoulutusten sisältöihin, videoihin ja muuhun kirjalliseen ja sähköiseen materiaaliin liittyvät immateriaalioikeudet kuuluvat tekijänoikeuslain nojalla Saimatext Oy:lle. 

Kurssin sisältö on käytössäsi 100 päivää ostopäivästä lähtien.

 

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään