Parhaat kasvit stressinhallintaan -työpaja videotallenne

Videotallenteen kesto: 56 min

Stressi on viheliäinen seuralainen, joka tekee tihutöitä niin kehossa kuin mielessä. Uni on rikkinäistä, muisti pätkii, olo on uupunut tai sitten mennään tuhatta ja sataa ylikierroksilla ja aivoissa kuhisee. 

Tänä päivänä tiedetään, että monien sairauksien juurisyy on stressi, ja se pitäisi saada talttumaan. 

Parhaat kasvit stressinhallintaan -työpajan videotallenteella opit mitä kasveja voi ja kannattaa käyttää jaksamista, nukkumista ja muistia nakertavan stressin hallintaan.

Näiden kasvien avulla tasapainotat oloasi, pystyt palautumaan ja nukkumaan paremmin, muistat paremmin ja olet energisempi.

 Opit:

  •  4 upeaa täsmäkasvia: voikukka, nokkonen, kamomilla ja sitruunamelissa

  •  kyseisten kasvien käyttöä oman hyvinvointisi ja jaksamisesi tueksi

  •  kasvien tunnistamista ja monipuolista käyttöä ruokana ja rohtoina, niin että osaat hyödyntää kasveja arjessasi loppuelämäsi

  •  vinkkejä ja varoituksia  kasvien käyttöön liittyen

 

Kouluttaja:  yrttiterapeutti, tietokirjailija, villiyrttikouluttaja, FM Raija Kivimetsä

Työpajan videotallenne on käytössäsi 100 päivää ostosta.

Kirjallisen materiaalin voit ladata itsellesi loppuiäksi.

€39,00 EUR

Työpajan toimitusehdot:

Ostopäätös on sitova. Kun materiaalien julkaisu on alkanut, kauppaa ei voi enää  perua. Osallistumisoikeutta työpajaan sekä tallenteiden katsomista ei voi siirtää toiselle henkilölle.

Saimatext Oy:n verkkokoulutusten ja työpajojen sisältöihin, videoihin ja muuhun kirjalliseen ja sähköiseen materiaaliin liittyvät immateriaalioikeudet kuuluvat tekijänoikeuslain nojalla Saimatext Oy:lle. Materiaalien kopiointi ja kaupallinen käyttö ilman lupaa on kielletty.

Työpajan sisältö on käytössäsi 100 päivää ostopäivästä lähtien.

Kiinnostaisiko sinua oppia vielä enemmän stressinhallinnasta ja aivojen hyvinvoinnista? Haluaisitko ostaa myös Aivot kuntoon -verkkokurssin?

Aivot kuntoon -verkkokurssilta saat parhaat työkalut, joilla jaksat paremmin, muistat paremmin, keskityt paremmin ja olet tasapainoisempi ja tyytyväisempi haastavien aikojen ja kuormittavan arjen keskelläkin.

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään