Varausmaksu Luontovoimauttaja 2024

Maksamalla varausmaksun varmistat paikkasi Luontovoimauttaja-koulutuksessa.

 

€350,00 EUR

PERUUTUSEHDOT:
Asiakkaalla on oikeus peruuttaa koulutukseen osallistuminen maksutta 14 vrk varauksen tekemisen jälkeen. Tämän jälkeen sovelletaan alla olevia varaus- ja peruutusehtoja sekä korvauskäytäntöjä. Peruutuksesta on aina ilmoitettava kirjallisesti Saimatext Oy:lle sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Mikäli peruutat koulutuksen viimeistään 28 vuorokautta ennen koulutuksen alkua, veloitamme varaus- ja toimistokuluja 50 euroa. Mikäli perut koulutuksen 28­15 päivää ennen koulutuksen alkamista, veloitamme puolet koulutuksen hinnasta. Jos perut 14 päivää–0 tuntia ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko maksun.

Lääkärintodistuksella veloitamme varaus- ja toimistokuluja 140 euroa, sillä emme ehdi saada uutta osallistujaa lyhyellä varoitusajalla. Lääkärintodistus on esitettävä perumisen yhteydessä tai viimeistään 2 viikkoa perumisen jälkeen. Peruutuksesta on ilmoitettava Saimatext Oy:lle viipymättä.

Näitä peruutus- ja maksuehtoja noudatetaan, ellei tarjouksessa / varausvahvistuksessa ole muuta ilmoitettu. Hyväksymällä nämä varaus- ja peruutusehdot asiakas sitoutuu niihin. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti keskinäisin neuvotteluin.

SAIMATEXT OY:N OIKEUS PERUUTTAA VARAUS


Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure) tai vähäisestä osallistujamäärästä johtuvat syyt, on Saimatext Oy:llä oikeus peruuttaa varaus. Tällöin Saimatext Oy:n on viipymättä ilmoitettava asiakkaalle peruutuksesta ja asiakkaalla on oikeus saada kaikki maksamansa maksut kokonaisuudessaan takaisin. Saimatext Oy ei kuitenkaan korvaa esimerkiksi koulutuspaikalle jo varatuista matkalipuista tai muista kuluista aiheutuneita korvauksia.